NIEUWE SUPERSISTER PROJEKT 2019 CONCERT DATA

Omdat het zo verrassend goed, leuk en succesvol was gaan we voor nog één groot concert met alle medewerkende muzikanten van het SUPERSISTER PROJEKT 2019 , dit keer meer centraal in het oosten des lands voor diegenen voor wie het Paard en Paradiso begin april te ver weg waren en voor alle Randstatters voor wie Arnhem niet te ver weg is :)
dit vindt plaats op:
5  December – in Music Sacrum te Arnhem (zie ook de agenda) !

Ook komt er in Oktober een clubtour. dit gebeurt in afgeslankte vorm :  een
super vier’mans’formatie bestaande uit Robert Jan (keys/vocals) Stips , Marieke (viool) Brokamp, Bart (bas) Wijtman en Leon (drums) Klaasse trekt door Nederland met een mix van oud  SUPERSISTER- en nieuw RETSIS REPUS materiaal in een serie van plm 8 cluboptredens.
Natuurlijk streven we ernaar om tijdens dit tourtje ook mede-Projekt-muzikanten zoals oer-Supersister-drummer Marco Vrolijk hier en daar te gast te laten zijn…

voor data : zie agenda
klik hier voor recensies en artikelen over Retsis Repus

 

 

8 Responses to NIEUWE SUPERSISTER PROJEKT 2019 CONCERT DATA