! donderdag 24 jan documentaire Uur van de Wolf over RJS + PROJEKT !

donderdagavond 24 januari 
Het Uur van de WolfNPO2 – 22.55 

‘de TOVENAAR van de NEDERPOP’

Robert Jan Stips neemt de uitdaging van de NTR aan 50 jaar na dato nieuwe muziek in de stijl van zijn legendarische eerste groep SUPERSISTER te schrijven. Regisseur Marcel Goedhart volgt in deze documentaire Robert Jan en zijn muziekvrienden-door-het-leven bij de opnames van dit bijzondere materiaal. Dit gebeurt in een opvallend en niet gebruikelijke lokatie: in strandtheater de Fuut op het Haagse Zuiderstrand. Wat aanvankelijk als een best risicovolle onderneming in oktober werd gezien, pakte – tijdens een tropisch hete oktoberweek – prachtig uit en zorgde voor een geweldige sfeer tijdens dit muzikaal weerzien waarnaast interviews en historisch beeldmateriaal meer inzicht geven in RJ’s muziek- en privéleven – 
the link to this documentary now is :
https://www.npostart.nl/het-uur-van-de-wolf/24-01-2019/VPWON_1293635
mmv :
 Aad Link (productie) Anton Corbijn  Bart Chabot  Bart van Gorp (bastrombone)  Bart Wijtman (bas)  Cesar Zuiderwijk (drums)  Dorien van der Valk  Freek de Jonge  Joke Geraets (vocal)  Jan-Willem Bullée (fotografie)  Junior Huigen (trombone)  Henk Hofstede (vocal)  Leo van der Vegt (locatie)  Leon Klaasse (drums)  Marco Vrolijk (drums)  Marieke Brokamp (viool)  Paul Telman (techniek)  Peter Calicher (toetsen)  Rinus Gerritsen (bas)  Rob Kloet (drums)  Thijs Kramer (viool), onder de naam:

supersister projekt 2019

eind maart volgt de release van  de CD   ‘RETSIS REPUS’.     (vinyl wat later)

verder wordt gewerkt aan 1 a 2 exclusieve live concerten in begin April , hierover snel meer op FB en deze site.

8 Responses to ! donderdag 24 jan documentaire Uur van de Wolf over RJS + PROJEKT !