TING!

17123745825624282631
De opzienbarende produktie TING! van SCAPINO (70) en NITS gaat op 15 september in première. In een tot theater verbouwde giga-gashouder, de Ferro Dome, aan de Keileweg in Rotterdam komt het  groots opgezette project tot leven met nieuwe choreografieën van artistiek leider Ed Wubbe op zijn bijzondere keuze uit bekend en onbekender NITS repertoire waarbij als surplus ook nog een groep acrobaten van Codarts Rotterdam is betrokken… ting_website
Een prachtig avontuurlijk tot bizar programma op een ronde, uit draaiende gedeeltes bestaande piste gedanst door de vermaarde SCAPINO groep gebaseerd op de telkens weer verrassende kanten van NITS live…

TING! jan willem bullee sept 16

De twintig voorstellingen vinden 4 weken lang van donderdag t/m zondag (matinee en avond) plaats, beginnend na de première op donderdag 15 september: zie agenda ook voor ticket-gegevens.

Comments are closed.