Geen Holland Popfestival

Op 26 September zou nav het feit dat het eerste grote popfestival op het Europese continent 45 jaar geleden plaatsvond in de vorm van het Holland Pop Festival in Kralingen, dit weer onder de dezelfde naam plaatsvinden  met – naast nieuwe generatie bands en muzikanten – zoveel mogelijk de oude groepen die ook in 1970 present waren. Ook ik – RJS – zou daar opwachting maken en voor de gelegenheid  een paar Supersisternummers met de HPF-festival band spelen. Het geheel is echter afgelast omdat de organisatie verre van kloppend bleek en de organisator niet meer toerekeningsvatbaar. Helaas… Ik hoop dat het ooit in de toekomst wel mogelijk zal zijn het legendarische Holland Pop Festival een waardig opvolger te geven, onder dezelfde naam en op dezelfde plek in Kralingen.
ik wens iedereen (de organisatie incluis) die er hard aan gewerkt heeft en of wat voor schade dan ook hierdoor heeft opgelopen veel sterkte!  Robert Jan Stips

Comments are closed.