DOCUMENTAIRE ‘ OVER GRENZEN – 40 JAAR NITS ‘ DO 2 OKTOBER 23.00 NPO 2

In het Uur van de Wolf van donderdagavond 2 oktober wordt een documentaire uitgezonden over de NITS, gemaakt door regisseur Marcel de Vré onder auspiciën van Oscar vd Kroon (NTR) . Hiervoor heeft Marcel de Vré verschillende camera ploegen het reilen en zeilen van de NITS in binnen- en buitenland laten volgen vanaf het moment dat  het 40 jarig bestaan-jaar voorbereid ging worden + de realisatie van een aantal events begin dit jaar zoals het uitbrengen van een verzamelbox, het ISN’T NITS project in Zwitserland (zie elders deze site), het organiseren van speciale concerten in Nederland, zoals ‘ de eerste 10 jaar’ in de kleine zaal van Paradiso boven, de ‘rest van de 40 jaar’ een paar weken later in de grote zaal van Paradiso (met burgemeester vd Laan, die ‘n speciale missie had…), t/m het feestelijke NITS40 concert in Haarlem – met een unieke verzameling gasten…  de uitzending van deze docu valt vlak voor de start van een uitgebreide NITS theatertour door binnen- en buitenland + het uitbrengen van een nieuwe live CD.
Op 4 en 5 oktober wordt ook nog ‘s het gehele weekend het NITS40 concert in Haarlem continue op Cultura uitgezonden (naast allerlei ander NITS beeldmateriaal ! )

2014 Nits-Pim 1

interesse in de nieuwsbrief ? stuur een mailtje naar :info@stips.net met ‘Ja’

0 Responses to DOCUMENTAIRE ‘ OVER GRENZEN – 40 JAAR NITS ‘ DO 2 OKTOBER 23.00 NPO 2