NIEUWE NITS SINGLE ‘ BAD GOVERNMENT ‘ REMIX by PERQUISITE feat. DAZZLED KID & COLIN BENDERS

                                                          
De nieuwe NITS single is een remix van de oorspronkelijke MALPENSA track ‘BAD GOVERNMENT and it’s Effect on Town and Country’ .
Op ons verzoek  heeft producer PERQUISITE in samenwerking met DAZZLED KID het langste NITS nummer ooit  tot een radio-vriendelijke 3 minuten song  omgetoverd, waarin ook nog de samenwerking met Colin Benders is bewaard gebleven… je kunt ‘m downloaden op iTunes  !

______________________________________________________

This new NITS single is a remix of the original MALPENSA album track ‘BAD GOVERNMENT AND IT’s EFFECT ON TOWN AND COUNTRY’ . NITS invited producer PERQUISITE together with DAZZLED KID to make a remix of  the  longest-NITS-song-ever into a radio-friendly single version, what they have done in a magic way – in this new shaped three minutes song they even left the contribution of Colin Benders intact…   downloadable on iTunes !

Comments are closed.