EARRING BOEK & SPORTIVO PLAAT

TIP!   Een interessant, goed gedocumenteerd en fraai uitgevoerd EARRING boek is  verschenen over de jaren van hun/onze USA tours, triomfen en perikelen:
‘De Amerikaanse Droom’ (Spectrum), van Jeroen Ras en Robert Haagsma.  Op 16 oktober as heb ik de eer  het eerste exemplaar aan Rinus Gerritsen te overhandigen. Op 24 november zal ik ‘s ochtends van de partij zijn om te signeren op de megaplatenbeurs in Utrecht.

!En  zondagavond is er een feestje in Rotown – Rotterdam , waar ik de ‘PLATINA PLAAT’ + de 2 x 10” vinyl van 10 MISTAKES  mag overhandigen aan aan ons aller GRUPPO SPORTIVO, die hiermee ook een start geven aan hun nieuwe theatertour ‘THE MAKING of 10 MISTAKES’ waarin ze het gehele
integraal spelen, met als voorprogramma de songs die ‘tot insparatie dienden’!
Dit ook naar aanleiding van  de start van de nieuwe Sportivo theatertour -gaat dat zien en horen…;-) !

0 Responses to EARRING BOEK & SPORTIVO PLAAT