BAD GOVERNMENT REMIX NIEUWE NITS SINGLE !

De nieuwe NITS single is een remix van het oorspronkelijke MALPENSA track ‘BAD GOVERNMENT AND IT’s EFFECT ON TOWN AND COUNTRY’ .
Op ons verzoek  heeft producer PERQUISITE in samenwerking met DAZZLED KID het langste NITS nummer ooit  tot een radio-vriendelijke 3 minuten song  omgetoverd, waarin ook nog de samenwerking met Colin Benders is bewaard gebleven… je kunt ‘m downloaden op iTunes  !

______________________________________________________

This new NITS single is a remix of the original MALPENSA album track ‘BAD GOVERNMENT AND IT’s EFFECT ON TOWN AND COUNTRY’ . NITS invited producer PERQUISITE together with DAZZLED KID to make a remix of  the  longest-NITS-song-ever into a radio-friendly single version, what they have done in a magic way – in this new shaped three minutes song they even left the contribution of Colin Benders intact…   downloadable at  iTunes !

0 Responses to BAD GOVERNMENT REMIX NIEUWE NITS SINGLE !